Reusel Sport - Dosko '32 Uitslag 5-0

foto Toon Vanderhoydonks voor Reusel Sport

Reusel Sport/Faes Group speelde donderdag 8 augustus 2013 de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding van het voetbalseizoen 2013/2014.

Reusel Sport/Faes Group won thuis met 5-0 van Dosko'32.

Vanaf de eerste minuut kwam de thuisploeg gretig uit de startblokken en na 12 minuten keek Dosko'32 al tegen een 3-0 achterstand aan.

Reusel Sport - Dosko '32 Uitslag 5-01-0 Rick Louwers(3e min), 2-0 Rick Dierckx (5e min) en 3-0 door een fraaie kopbal van Rick Louwers die juist voor de doellijn nog door Frans Heesters met de voet werd beroerd (12 e min)

Opvallend aan het team was ook het makkelijke aanspeelpunt van spits Twan Lavrijsen(ex Netersel)maar ook de tomeloze inzet van Boy Janssen terug van het avontuur bij de Bocht

In de eerste helft belande schoten van Geert Janssen en Boy Janssen nog op de lat

Opstelling 1e helft:
Rick Bogaars, Jan Kokken, Frans Heesters, Rick Louwers, Kevin van Limpt, Mark Faes, Boy Janssen, Rick Dierckx, Toon Vanderhoydonks, Twan Lavrijsen en Geert Janssen.

In de 2 e helft was duidelijk te merken dat de gretigheid van de 1 e helft de spelers parten ging spelen. Het tempo zakte enigszins maar de bezoekers kregen nog steeds weinig grip op de wedstrijd.

Het talloze publiek kreeg in de 83 e minuut nog een score van Boy Janssen en in de 85 e minuut van Dennis Hendriks te zien waardoor de eindstand van 5-0 werd bereikt.

Met deze gretigheid en de positieve coaching onderling kan de technische staf tevreden zijn met het resultaat.