HMVV speelt gelijk in rommelig oefenduel

HMVV - FC Eindhoven 1-1 2013/2014

HMVV speelde zaterdag 10 augustus 2013 de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding van het voetbalseizoen 2013/2014.

HMVV speelde met 1-1 gelijk tegen 4 klasser FC Eindhoven. (voorheen Eindhoven AV amateurvereniging)HMVV - FC Eindhoven 1-1 2013/2014

Met een flink uitgedunde selectie door de afwezigheid van zes spelers (vakantie) werd al snel duidelijk dat het geen makkelijke klus zou worden voor het team van Harry La Valette.

Maar ook FC Eindhoven begon niet lekker aan de wedstrijd, waardoor het een rommelige wedstrijd werd. Vier keer werd het aluminium geraakt (3 x HMVV) en pas na 25 minuten in de tweede helft kwam FC Eindhoven op voorsprong uit een fraaie vrije trap.

HMVV bleef loeren op een counter wat in de 35 e minuut tot resultaat leidde. Thomas Castelijns werd met een fraaie pass bediend en maakte eenvoudig de gelijkmaker 1-1.

Na het laatste fluitsignaal gaf trainer Harry La Valette een korte reactie bij het verlaten van het veld: "het was slecht"