Reusel Sport ontsnapt aan puntverlies tegen Netersel.

Reusel Sport - Netersel 2-1 seizoen 2013/2014

Veel gevaar vanaf de linkerkant

Zondag 6 oktober 2013 is Reusel Sport ontsnapt aan het eerste puntverlies. Pas in blessuretijd wist Mark Faes de winnende goal te maken waardoor Netersel met lege handen stond Uitslag 2-1 (rust 0-0)

De selectie van Netersel die bij aankomst al een warming up achter de rug had door met de fiets te komen, startte met veel inzet en strijd aan de wedstrijd waardoor al snel bleek zichtbaar was dat Netersel de betere ploeg was. Toch kwam het niet tot scoren.Reusel Sport - Netersel 2-1 seizoen 2013/2014

In de tweede helft lieten de bezoekers wederom met veel flair zien waar ze voor gekomen waren: Winen van Reusel Sport. De eerste aanzet daartoe kwam in de 57 e minuut toen Jaap Waalen fraai inkopte 0-1.

Met nog een klein kwartier te spelen bleek de thuisploeg toch over voldoende veerkracht te beschikken. Een vrije trap in de 78 e minuut werd door Geert Janssen fraai ingeschoten 1-1.  Met de klok al op 90 minuten bleek Reusel Sport toch over het beste eindschot te beschikken.

Mark Faes kwam in het strafschopgebied aan de bal en verschalkte de Neterselse goalie. Dat feestje werd onder het toeziend oog van de aanhang uitbundig gevierd. Netersel stond met lege handen waar minimaal 1 punt toch zeker wel gerechtvaardigd was geweest.

reusel sport - netersel 2-1 seizoen 2013/2014

Reusel komt op voorspring in blessuretijd

Door deze overwinning blijft de Reusel Sport / Faes Group zonder puntverlies de koploper in de 4 e klasse H