Rosolo pakt winst tegen Prinses Irene

Rosolo - Prinses Irene 21-17

Zondag 14 februari 2016 speelde Rosolo de thuiswedstrijd tegen Prinses Irene uit Nistelrode. De thuisploeg won overtuigend met 21-17 (rust 14-7)

Rosolo stond bij aanvang van de wedstrijd op de voorlaatste plaats met 6 punten uit 11 gespeelde wedstrijden in de zaalcompetitie. Prinses Irene  uit Nistelrode een plaatsje hoger met 7 punten terwijl Altior hekkensluiter is met 2 wedstrijdpunten.

Voor beide teams stond er daarom ook veel op het spel.

Rosolo pakte bij aanvang van de wedstrijd snel een voorsprong van 2-0, maar Prinses Irene kwam brutaal terug tot 3-3. Een time-out bracht orde op zaken en via 9-3,11-6 en 14-7 bereikte de thuisploeg de rust.

Na rust verslapte de verdediging maar de (ruime) voorsprong werd niet meer uithanden gegeven en via 16-10, 18-12 werd de winst gepakt met een eindstand van 21-17.

Na afloop was trainer Slot tevreden en weet dat zijn team het nu in eigen hand heeft met nog twee wedstrijden te spelen( uit Swift en thuis Altior). Door de winst staat Prinses Irene nu op de voorlaatste plaats en Rosolo daar met 1 punt meer boven.

"Toch moeten we ons nog niet rijk gaan rekenen" aldus Slot, "Ondanks dat we nog een beter wedstrijdschema hebben als Prinses Irene (Uit koploper De Korfrakkers en thuis Swift)

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.