Rosolo geeft voorsprong uit handen in slotfase

DDW - Be Quick 10-15

foto (96dpi): Eline Teurlings in balbezit

Op zondag 10 januari 2016 speelde Rosolo de thuiswedstrijd tegen Be Quick uit Nuland en verloor met 10-15. Toch ging het voordeel in de eerste helft naar Rosolo die via 2-2, 6-6 de rust ingingen met een stand van 8-6.

Na rust werd het verschil zelfs vergroot naar 9-6 maar daarna was het over en uit. Be Quick werd feller en Rosolo ging meer duels verliezen en zag de tegenstander langszij komen in de 15e minuut (10-11) en bouwde die uit tot 10-15.DDW - Be Quick 10-15

Niet meer aan de praat

“Heel erg jammer” aldus trainer Teun Slot na afloop. “maar we hebben terecht verloren” vervolgt hij “nadat Be Quick eenmaal op voorsprong kwam kon ik brullen of kwaad doen maar ik kreeg het team niet meer aan de praat”.  In de slotfase kregen Geertje Vosters en Lisa Dickens nog enkele minuten speeltijd.