DDW als collectief voorbij Be Quick

DDW-Be Quick 25-19

DDW heeft zondag 31 januari 2016 de thuiswedstrijd tegen Be Quick met 25-19 gewonnen. (rust 16-10)

Om in de top 4 mee te draaien was winst ook noodzakelijk. Na een rommelige start ging de wedstrijd gelijk op tot een stand van 4-4. Hierna nam DDW meer het initiatief en kwam via 8-5, 13-7 bij een ruststand aan van 16-10.

Na rust hield de thuisploeg het koppie erbij waar Be Quick zich steeds meer ging ergeren aan beslissingen van de scheidsrechter. Via 19-11, 22-14 werd het scoreverschil iets kleiner 23-17. Maar de thuisploeg maakte het karwei af en won met 25-19.

Na afloop was trainer Rob Jager zeer tevreden over het spel van zijn team. "Waar de puntspelers, behalve Veerle Mariën, vandaag minder tot scoren kwamen, pakt de ploeg het vandaag goed op" aldus Jager.

Door het verlies van Spes (11 pnt) klimt DDW( 12 pnt) nu naar de 4e plaats in de Topklasse met 1 punt minder dan Swift(13 pnt).  De nummer twee Be Quick heeft 15 pnt en De Korfrakkers voeren de ranglijst aan met 22 pnt uit 11 wedstrijden.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.