Hulsel verliest van HMVV

hulsel hmvv 1-2 2015/2016

Op zondag 8 mei 2016 speelde vv Hulsel de laatste thuiswedstrijd tegen HMVV en verloor met 1-2.

Terwijl menig supporter de eerste helft dacht: Dit wordt een 0-0 wedstrijd zat het venijn toch in de 2e helft. Het tempo ging omhoog ondanks de warmte waar ook extra drinkpauzes voor werden ingelast.

Nadat HMVV op een 0-2 voorsprong kwam door doelpunten van Thomas Castelijns en Sven Spooren maakte Stein van Rooij de 1-2.

In de slotfase drong de thuisploeg aan om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen maar doelman Mark vd Borne van HMVV hield met enkele fraaie reddingen zijn doel schoon zodat de drie punten mee naar Hooge Mierde gingen.

Laatstgenoemde verving in de tweede helft Geert Hermans die met een zware knieblessure het veld moest verlaten.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.