vv Hulsel wint, HMVV had zeker punt verdiend

De derby Hulsel-HMVV eindigde zondag 11 september 2016 in een 3-2 overwinning voor de thuisploeg. Een overwinning waar menig supporter toch moet hebben gedacht:"HMVV had toch zeker minimaal wel een punt verdient

De wedstrijd was het eerste half uur in het voordeel van HMVV. Al na 5 minuten kwam Mierd op voorsprong door een doelpunt van Stan van Gisbergen 0-1. Maar waar HMVV verzuimde de voorsprong uit te bouwen kwam onverwacht op 1-1 door een score van Ruud Maas.

De ingestudeerde corners van HMVV waren telkens weer gevaarlijk

Enkele minuten voor tijd het rust signaal kwam op voorsprong door een goal van Tom van der Heijden 2-1. In de tweede helft werd de druk bij HMVV opgevoerd om de gelijkmaker te maken.

Deze viel na een handsbal van Schellekens in het strafschopgebied. De penalty werd benut door Pieter Michielbrink. Uiteindelijk ging Hulsel met de drie punten lopen door een vrije trap van Stein van Rooij buiten de 16 meter. 3-2.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.