HMVV pakt in slotfase punt tegen de Raven

HMVV - De Raven 2-2 seizoen 2016/2017

Zondag 27 november 2016 speelt HMVV de thuiswedstrijd tegen de Raven. Na een ruststand van 0-1 eindigt de wedstrijd in een gelijke stand 2-2.

De Raven begon sterk aan de wedstrijd en creëerde in het eerste kwartier diverse goede kansen om de scoren te openen. Toch duurde het nog tot de 31e minuut dat de Raven op voorsprong kwam door een goal van Jasper Sint 0-1 wat tevens de ruststand was.

HMVV - De Raven 2-2 seizoen 2016/2017In de 2e helft speelde HMVV geconcentreerder en kon ook meer druk naar voren zetten wat ook de opdracht was die trainer Angelo Timisela zijn spelers tijdens de rust meegaf.

Toch kwam de gelijkmaker niet op het scorebord maar kon de Raven in de 24e minuut de voorsprong uitbouwen door een penalty (vanwege een overtreding van keeper Voets op een doorgebroken Raven Aanvaller) ingeschoten door Tom Simon (0-2).

Waar veel toeschouwers dachten dat de wedstrijd hiermee beslist was, werd dat al na 5 minuten van tafel geveegd toen de scheidsrechter aan HMVV een penalty gaf die in de 29e minuut werd ingeschoten door Pieter Michelbrink. In de 39e minuut kwam de gelijkmaker van de voet van Dirk Verstijnen. 2-2, voor de toeschouwers een leuke wedstrijd!

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.