SDO'39 blijft in gevarenzone door verlies van vv Hulsel

doelpuntenmaker Stef Roijmans van Hulsel bepaalt eindstand 0-1

sdo'39 - vv Hulsel 2012

Onder een fraai najaarszonnetje werd in Lage Mierde de derby SDO'39 - vv Hulsel gespeeld in de 4 e klasse H. Voor SDO'39 was er alles aangelegen om punten te pakken en uit de gevarenzone te komen. Daarentegen was het voor vv Hulsel zaak om te laten zien dat de dikke thuisnederlaag van twee weken geleden tegen BES een incident was.

De bezoekers kwamen het beste uit de startblokken en speelden gedreven met veel pressie op de bal. SDO'39 wist daar geen goed antwoord op waardoor Hulsel al na 14 e minuten speeltijd op voorsprong kwam door een score van de gevaarlijke spits Stef Roijmans (0-1)

Een flinke domper voor Hulsel was echter dat Stef Roijmans bij het maken van dit doelpunt een flinke wond opliep net onder zijn knie en daarvoor in het ziekenhuis moest worden behandeld.

Duidelijk werd al snel dat deze tegenvaller zijn weerslag had op heel de ploeg.  De thuisploeg probeerde met lange ballen zijn spitsen te bereiken maar ondanks diverse hachelijke situaties kwamen ze niet tot scoren

sdo'39 - vv Hulsel 2012In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. SDO’39 probeerde aanvallen op te zetten en Hulsel loerde op de counter.

Gezegd moet worden dat beiden teams in de tweede helft matig presteerde en er aan beide kanten weinig kansen werden gecreeërd.

Het thuispubliek bleef door de geringe voorsprong toch hopen op de gelijkmaker maar na 92 minuten speeltijd vond de scheidsrechter het welletjes geweest en floot af, waarna de vreugde in het Hulselse kamp groot was door deze overwinning.