Hulsel en Acht delen de punten uitslag 0 - 0

Nieuwe trainer Ben Lodewijks van vv Hulsel: teveel respect voor tegenstander

Hulsel - Acht 2012 uitslag 0 - 0

De wedstrijd vv Hulsel – Acht werd in de eerste helft gedomineerd door de bezoekers. Pas enkele minuten voor tijd kwam Hulsel gevaarlijk voor het doel van de tegenstander maar het schot van Tom Roest was niet dreigend genoeg.  Duidelijk was dat het naar de 4 e klasse gepromoveerde Hulsel te veel respect had voor het uit de 3 e klasse gedegradeerde Acht.

In de 2 e helft kon de thuisploeg beter onder de druk van AchtHulsel - Acht 2012 uitslag 0 - 0 uitkomen en werd het duo Stef Roymans, die in het veld was gekomen voor Joris van der Heijden,  samen met de snelle Ruud Maas steeds gevaarlijker en zorgde voor veel onrust in de Achtse verdediging.

Met nog tien minuten te spelen kopte Ruud Maas met een fraaie snoekduik net over en ook een fraai schot van Stein v Rooy werd door doelman Vanderfeesten gekeerd. Het slotoffensief was voor Acht maar de prima keepende Ruud van Stokkum hield zijn doel schoon en werd de einduitslag 0 – 0