SDO'39 pakt punt tegen BES uitslag 3 - 3

Achterstand van 0-3 teruggebracht naar gelijkspel

sdo 39 - bes

SDO'39 uit Lage Mierde heeft de thuiswedstrijd tegen BES (Borkel en Schaft) met 3-3 gelijk gespeeld. Bij rust keek de thuisploeg nog tegen een 1-3 achterstand aan

Een wedstrijd met duidelijk twee gezichten. In de eerste helft een fel spelend BES die vanaf de 26 e minuut in een vijftal minuten drie keer scoorde en tegen een riante voorsprong aankeken van 0-3. (scores Robert en Matthew Evers en Mark Balmer.)

Een wedstrijd die je dan eigenlijk niet meer uit handen zou mogen geven denk je dan maar SDO'39 bleef hard werken en zette meer druk op de verdediging van de bezoekers wat in de 37 e minuut leidde tot een treffer van Frans Berger die na schot van Tijs Spieringhs attent reageerde en makkelijk in kon tikken.

SDO'39 - BES uitslag 3 - 3

Na rust was SDO'39 de betere ploeg en in de 61e minuut werd de bal op de 11 meter stip gelegd door de scheidsrechter na een overtreding op Brian Bierens. Martijn Hellegers verzilverde de penalty 2-3.

Ook nam laatstgenoemde in de 85 e minuut de gelijkmaker voor zijn rekening na goed voorbereidend werk van Frans Berger. 3-3.

Een wedstrijd met twee gezichten waardoor beide teams met het gelijkspel tevreden waren