HMVV en SDO'39 houden elkaar in evenwicht uitslag 0-0

hmvv - sdo'39 2012

Thomas Castelijns van HMVV op de huid gezeten door een verderdiger van SDO'39

Zondag 14 oktober 2012 stond de derby HMVV - SDO'39 op het programma. Voor de thuisploeg was het zaak om geen punten te verliezen omdat ze aan kop gingen in de vierde klasse H. Voor de bezoekers was het zaak om punten te pakken omdat ze de hekkensluiter zijn in deze klasse.

Het werd een doelpuntloze wedstrijd maar desondanks zagen de toeschouwers wel een levendige wedstrijd.

Een wedstrijd waarin SDO'39 in de 1e helft  een duidelijk overwicht had maar ook de thuisploeg kreeg diverse goede scoringskansen.

alle hens aan dek voor het doel van SDO'39

Na de rust was er een ander beeld zichtbaar waarin HMVV de wedstrijd naar zijn hand ging zetten maar het team miste nog een stukje precisie waardoor ze ook niet tot scoren kwamen.

Zelfs in blessuretijd schoot de invaller Bart Willems van HMVV nog voorlangs toen hij vrij voor keeper Bart Kuijken kwam waardoor de uitslag 0-0 bleef.