Dames SDO'39 pakken kampioenschap tegen EFC

sdo'39 kampioen

Door een 3-1 overwinning op EFC heeft het damesvoetbalteam van SDO'39 het seizoen kunnen afsluiten met een fraai kampioenschap in de 5e klasse damesvoetbal. Onder leiding van trainer Ben Krekels werd er hard aan de weg getimmerd wat  heeft geleid tot dit fraaie resultaat. sdo'39 kampioen

Waar een ieder het zeker over eens zal zijn was de geweldig entourage op het sportpark in Lage Mierde. Nog nooit hadden de dames voor zoveel publiek gespeeld dus in het begin was hier en daar wat spanning merkbaar. SDO'39 moest minimaal gelijk spelen om de titel binnen te slepen. Bij verlies zou EFC kampioen zijn. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd wat blijkt uit het feit dat het team van Ben Krekels alle wedstrijden won behalve de wedstrijd tegen EFC die gelijk werd gespeeld met 3-3

Al in de 5 e minuut van de eerste helft was het stil bij het thuispubliek want EFC kwam op voorsprong 0-1.  Langzamerhand kreeg echter de thuisploeg wat meer grip op de wedstrijd wat leidde tot een fraaie score van Sandra v Limpt.

Het publiek liet zich weer horen wat de thuisploeg vleugels gaf en met scores van Ankie Ooms (penalty) en Karin v Rooij gingen de dames rusten bij een stand van 3-1

De tweede helft gaf hetzelfde beeld. EFC zette druk op de verdediging maar die gaf geen krimp. SDO'39 speelde de wedstrijd goed uit en na het laatste fluitsignaal waren er felicitaties en kwam ook de platte kar voorrijden waarna het feest kon losbarsten. Op naar de 4 e klasse