vv Hulsel strijdend ten onder tegen EMK. Uitslag 1-2

vv hulsel - EMK 1-2 2013

Na de 4-0 nederlaag van vorige week in de nacompetitiewedstrijd stond er voor Hulsel op Pinkstermaandag 20 mei 2013 niets anders dan de eer op het spel in de returnwedstrijd. Gevochten werd er voor elke meter en een gelijkspel zou wel verdiend geweest zijn. EMK won echter met 1-2.

Hulsel begon sterk en al in de eerste minuut was er een grote kans. Stef Roijmans blokkeerde helaas een schot van een medespeler. Aan de andere kant was de eerste de beste kans wel raak. Na een voorzet van links kon spits Ruud van Bijsterveld ogenschijnlijk simpel de 0-1 binnen koppen. Vijf minuten later kwam Hulsel op gelijke hoogte toen Stef Roijmans een makkelijk gegeven penalty overtuigend binnenschoot.

mooi stifje

Hierna regende het kansen en had ruststand zomaar 4-4 kunnen zijn. Het was echter EMK dat met een voorsprong ging rusten. Vanaf de linkerkant maakte Robert van de Ven een mooie actie en bekroonde dit met een doelpunt; 1-2. Op slag van rust scoorde Tom Roest nog bijna met een mooi stiftje maar deze werd op de doellijn gered. vv hulsel - emk 1-2 jaartal 2013

In de tweede helft waren beide ploegen in evenwicht. Hulsel probeerde zoveel mogelijk de aanval te zoeken en EMK loerde op de counter.

Voor Hulsel waren met name Stef Roijmans en Ruud van der Heijden kansrijk, maar de bal wou er niet in. Aan de andere kant was ook EMK gevaarlijk en mocht Hulsel niet mopperen dat het geen penalty kreeg na een verdedigende actie van Roel van Limpt.

Gescoord werd er niet meer in deze sportieve wedstrijd waardoor Hulsel klaar is voor dit seizoen en EMK in een tweeluik met TSV Gudok mag gaan spelen voor een finaleplaats om promotie op zondag 2 juni.