SDO'39 verliest oefenduel tegen Bladella

SDO'39 - Bladella

Paul v Gompel pakt de bal voor een Bladella speler

Zaterdagavond 3-8-2013 heeft SDO'39 in de voorbereiding van het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd gespeeld tegen 3 e klasser Bladella. SDO'39 verloor met 0-1

De nieuwe trainer Wim v Doleweerd van SDO'39 kon na afloop tevreden zijn over het verloop van de wedstrijd. Met de terugkeer van keeper Paul v Gompel van Reusel Sport en Bart Kuyken als sluitpost heeft hij zeker geen keepersprobleem voor het komend seizoen

Sdo'39 - Bladella

Ook zijn drie spelers uit de A voor het komende seizoen toegevoegd aan de selectie te weten Niels Heesakkers, Timo Vugts, en Sam vd Nieuwehof.

De wedstrijd

Na een minuut of twintig spelen in de eerste helft liep SDO'39 tegen de eerste tegenvaller aan. Brian Bierens viel door een knieblessure uit.  Zeker in de eerste helft creëerde SDO'39 diverse kansen maar tot doelpunten kwam het niet. Bladella daarentegen schakelde de tweede helft een tandje bij, wat in de 62 e minuut tot een score leidde 0 - 1 . Ondanks diverse kansen bleef het bij deze uitslag en stond het vizier bij beide teams nog niet op scherp