Hulsel met tien man strijdend ten onder

Hulsel - Wodan beker uitslag 2-3

Zondag 25 augustus 2013 stond voor vv Hulsel de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Hulsel verloor thuis tegen het ambiteuze Wodan uit Eindhoven (4 e klasse) met 2-3

In de openingsfase was Wodan de betere partij, maar veel verder dan een vrije trap die over werd geschoten en een kopbal die gered werd door doelman Ruud van Stokkum kwam het niet. Hulsel - Wodan beker uitslag 2-3 Gaandeweg de eerste helft   werd ook Hulsel steeds gevaarlijker. Tien minuten voor rust schoot Stef Roijmans in het zijnet. Even later was het wel raak voor Hulsel. Na een goede actie zette Roijmans voor, de bal werd slecht gewerkt door de verdediging en kwam bij Ruud Maas terecht die met een schuiver de thuisploeg op voorsprong bracht. Lang kon Hulsel echter niet genieten van deze voorsprong want vijf minuten voor rust maakte verdediger Stijn Jansen hands na een inzet van Elijah Adjokah. De scheidsrechter kon niet anders dan rood en een penalty geven. Aanvoerder Mark Coolen van Wodan benutte deze 1-1.

In de tweede helft was Wodan wel de bovenliggende partij maar voetbalde het voornamelijk tegen zichzelf. Het was dan ook Hulsel dat na twintig minuten verrassend op voorsprong kwam. Stein van Rooij zette Stef Roijmans voor de keeper en bekwaam tikte hij de 2-1 binnen. Naarmate de wedstrijd verstreek vloeide de krachten weg bij Hulsel en kregen de bezoekers steeds meer kansen. Het was uiteindelijk Robbie Koudijs die met twee doelpunten Wodan de winst bezorgde.

Aanstaande dinsdag komt Broekhoven op bezoek in Hulsel en zondag staat de uitwedstrijd tegen Vessem op het programma.