Reusel Sport wint van Hapert uitslag 4-1

reusel sport-hapert 4-1 seizoen 2013/2014

Zondag 8 september 2013 werden de eerste amateurvoetbalwedstrijden weer gespeeld van het seizoen 2013/2014. Reusel Sport speelde op deze zonovergoten middag tegen Hapert. Reusel won overtuigend met 4-1.

Het werd een mooie voetbalmiddag voor de aanhang van Reusel Sport die op deze kermis zondag de voorkeur gaven om eerst de geel zwarten aan het werk te zien en dan pas de kermis bezoeken

Niemand kreeg daar spijt van, want de thuisploeg was heer en meester op het veld.

Hapert wist geen raad met de pressie van Reusel Sport bij balbezit van Hapert waardoor in de 12 e minuut al het verlossende eerste doelpunt viel van Twan Lavrijsen.

De ploeg vierde het feestje met de doelpuntenmaker en het was vanaf de zijlijn duidelijk zichtbaar hoe de ploeg hier naar uit had gekeken.

reusel sport-hapert 4-1 seizoen 2013/2014

Toch dreigde Hapert roet in het eten te gaan gooien want uit een vrije trap maakte Hapert in de 18 e minuut gelijk (1-1) en in de 30 e minuut gaf de scheidsrechter een penalty aan de bezoekers voor een overtreding in het strafschopgebied. 

Rick Verdonschot miste en de thuisploeg haalde opgelucht adem.

Na rust kwam Reusel Sport in de 56 e minuut op voorsprong door een doelpunt Rick Dierckx en in de 78 e minuut maakte Twan Lavrijsen de 3-1. Om het feestje te vieren trok hij zijn shirt over zijn hoofd wat voor de scheidsrechter reden was om dit bestraffen met een gele kaart, zijn tweede deze wedstrijd waardoor hij met rood  vanaf de zijlijn mocht toekijken hoe Toon Vanderhoydonks de eindstand van 4-1 op het scorebord bracht.

De volle winst voor Reusel Sport/Faes Group en daarmee ook een gedeelde eerste plaats in de Grote Trompetter Cup

 

Meer foto's klik hier   

reusel sport-hapert 4-1 seizoen 2013/2014

    Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend