Hulsel pakt eerste punten tegen Netersel

Netersel - Hulsel 0-1 seizoen 2013/2014

een overtreding juist buiten het strafschopgebied

Hulsel speelde op zondagmiddag 15-9-2013 de tweede competitiewedstrijd tegen Netersel.  In Netersel pakte de bezoekers de eerste drie punten door winst met 0-1

Netersel kwam goed uit de startblokken want al na twee minuten spelen liet verdediger Daan Perry Hulsel wakker schrikken, hij miste de bal compleet waardoor Robbie van Beek alleen op het doel af kon. Doelman Ruud van Stokkum voorkwam deze vroege voorsprong met een knappe redding.Netersel - Hulsel 0-1 seizoen 2013/2014 Na 12 minuten spelen kwam Hulsel wel op voorsprong. Een aanval over links gaf Stef Roijmans uiteindelijk voor op Tom Roest die subtiel de 0-1 binnen tikte. Gaandeweg de eerste helft werd de wedstrijd steviger, maar de goed leidende scheidsrechter liet veel toe en kon de wedstrijd ook zonder gele kaarten aardig in de hand houden. Het spel van Netersel oogde gretig maar uitgesproken doelkansen bleven uit.

In de tweede helft speelde Netersel vaker van achteruit de lange bal maar de verdediging van Hulsel gaf geen krimp. Door dat de thuisploeg op zoek was naar de gelijkmaker kreeg Hulsel veel countermogelijkheden. Echter ze kregen de kansen niet verzilverd.  Ondanks dat in de slotfase de voorstopper Niels Daniëls nog mee naar voren werd gestuurd kon ook hij onvoldoende kansen creeëren. Na pas 98 minuten speeltijd klink het verlossende fluitsignaal en pakt Hulsel de eerste drie punten.