Reusel Sport nog zonder puntverlies na winst tegen ZSC

Reusel Sport DSV 5-0 seizoen 2013/2014

Zondag 22 september 2013 speelde Reusel Sport een thuiswedstrijd tegen ZSC (Westerhoven). De thuisploeg won makkelijk met 5-0 en is hierdoor koploper in de 4 e klasse H

De wedstrijd startte een half uur later doordat de scheidsrechter vertraging had en al vanaf de aftrap kwam de bal via een pass bij Geert Janssen die Keeper Wijnen van ZSC kansloos liet en 1-0 maakte. De thuisploeg bleef daarna de wedstrijd domineren.  Kort na de openingstreffer maakte Frans Heesters met een fraaie kopbal 2-0, en na een overtreding in het strafschopgebied in de 37 e minuut mocht Tom Peters de 3-0 op zijn naam schrijven. Kort voor rust maakte Twan Lavrijsen nog 4-0.

Ook in de tweede helft was Reusel Sport de bovenliggende partij en wat in de 51 e minuut al leidde tot de eindstand van 5-0.

Door deze overwinning is Reusel Sport/Faes Group nu de koploper in de 4 e klasse H met 9 wedstrijdpunten uit 3 wedstrijden.