Mierdse derby beslecht in voordeel HMVV

sdo'39 - hmvv 1-2 seizoen 2013/2014

Zondag 20 oktober 2013 werd in de 4 e klasse H de derby SDO'39 - HMVV gespeeld.  De sportieve wedstrijd eindigde in 1-2

De thuisploeg, die hekkensluiter is in de rangschikking, komt goed uit de startblokken en creërt diverse kansen maar het vizier staat duidelijk niet op scherp.SDO'39-HMVV 1-2 seizoen 2013/2014

Na een kwartier spelen wordt Mart Lavrijsen van HMVV door een blessure gewisseld.  Zijn vervanger is Rick Keustermans

HMVV komt gaandeweg beter in de wedstrijd wat in de 28 e minuut leidt tot een fraaie kopbal van Niels Leyen, 0-1 wat tevens de ruststand was.

SDO'39-HMVV 1-2 seizoen 2013/2014

Terwijl beide teams diverse kansen kregen in de 2 e helft was het toch pas in de 73 e minuut dat er gescoord werd door Martijn Hellegers met een fraai schot. 1-1.

Invaller Lars Valckx van HMVV besliste in de 80 e minuut de wedstrijd 1-2, en de bezoekers nemen de 3 punten mee naar Hooge Mierde waar misschien een gelijkspel ook niet misstaan had. Ze staan met deze overwinning op 2 punten van Reusel Sport die koploper is in de 4 e klasse H.