vv Hulsel neemt HMVV te grazen 3-1

vv Hulsel - HMVV 3-1 seizoen 2013-2014

Stef Roijmans

Zondag 3 november 2013 speelde vv Hulsel de thuiswedstrijd tegen HMVV. De thuisploeg won met 3-1 na een ruststand van 3-0

Een wedstrijd waar een ieder het wel over eens was dat HMVV de betere ploeg was maar dit in de score niet zichtbaar werd. vv Hulsel - HMVV 3-1 seizoen 2013-2014

De bezoekers kwamen prima uit de startblokken maar kwam in de eerste helft maar niet tot scoren. Thomas Castelijns kopte een bal op de paal, Ron Jansen deed dat nog eens dunnetjes over en kopte op de lat en ook Pieter Michelbrink raakte een bal verkeerd terwijl hij vrij voor het doel kwam.

Hulsel daarentegen had het geluk wel aan zijn zijde en kwam tegen de verhouding in na 20 minuten spelen door een schot van Ruud van der Heijden op 1-0. Pal voor rust kopte de spits van Hulsel Stef Roijmans een voorzet fraai in en in blessuretiijd kreeg Ruud van der Heijden van een meter of 30 de bal lekker op zijn schoen en maakte de 3-0.

vv Hulsel - HMVV 3-1 seizoen 2013-2014

Pieter Michelbrink

Zo zit je dan als Hulsel zijnde natuurlijk op rozen en kun je de tegenstander het spel laten maken. HMVV creŽerde in de tweede helft nog wel een handjevol kansen maar doelman van Stokkum stond steeds goed op zijn plaats. Tot een klein kwartier voor het einde toen Dirk Verstijnen zijn ploeg nog wat hoop gaf en de 3-1 op het scorebord zette. Ondanks dat de scheidsrechter na de 90 minuten reguliere speeltijd nog veel extra minuten door liet spelen, terwijl daar niet echt een reden voor was, kwam HMVV niet meer tot scoren en pakte Hulsel de drie punten.

Meer foto's klik hier

vv Hulsel - HMVV 3-1 seizoen 2013-2014

 Opstellingen:

Hulsel: Ruud van Stokkum, Nicky van Herk, Stijn Jansen, Daan Perry, Bas van Herk, Joris van der Heijden, Stein van Rooij, Tom Roest, Ruud van der Heijden, Ruud Maas (í75 Joost Maas) en Stef Roijmans.

HMVV: Geert Hermans, Mart Lavrijsen, Willem van Gisbergen, Roel Staal, Joeri Adams,Rick Keustermans (í46 Niels Leyen), Thijs van de Borne, Pieter Michelbrink, Dirk Verstijnen, Thomas Castelijns en Ron Jansen.

 
Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend