Reusel Sport drie maten te groot voor vv Hulsel

reusel sport - vv hulsel 5-0 seizoen 2013/2014

Geert Jansen viert met Mark Faes een feestje na de 1-0. Keeper Ruud van Stokkum kijkt verslagen toe

Zondag 24 november 2013 speelde Reusel Sport de thuiswedstrijd tegen vv Hulsel. De thuisploeg won met 5-0.

Enkele dagen nadat de hoofdsponsor Faes Group het contract met Reusel Sport verlengde tot juni 2017 startte de thuisploeg furieus aan de wedstrijd.  Veel pressie op de bal leidde al meteen op een kop kans voor Twan Lavrijsen in de 3 e minuut maar hij miste. Na 11 minuten wel een doelpunt nadat Stein van Rooij verzuimde een bal weg te werken waardoor Mark Faes hard in kon schieten.

Na deze vroege score was er kort daarna weer een tegenslag voor Hulsel toen Tom Roest met een hamstring blessure uitviel en vervangen werd door Joris van der Heijden.

Nadat Frans Heesters eerst al op de lat kopte scoorde hij na een half uur wel uit een schot na een afgeslagen corner  2-0. Uiteindelijk mocht Hulsel blij zijn dat het met deze stand de rust haalde want Reusel domineerde de wedstrijd compleet.

In de tweede helft begon Hulsel beter en in de eerste tien minuten waren ze gevaarlijker, maar verder dan een schot in het zijnet kwam Stef Roijmans niet.

Nadat eerst Bas van Herk van Hulsel nog een inzet van Twan Lavrijsen van de lijn haalde werd de wedstrijd een kwartier voor tijd wel beslist. Een voorzet van Jan Kokken werd door de volledig vrijstaande Twan Lavrijsen simpel binnen gekopt: 3-0. Vijf minuten voor tijd scoorde Geert Janssen uit een voorzet van Mark Faes de 4-0 en het slotakkoord van de wedstrijd was voor Rick Dierckx die een vrije trap fraai en  onhoudbaar voor de keeper inschoot.