Hulsel eenvoudig langs Hapert 0-3

vv Hapert- vv Hulsel 0-3 seizoen 2013/2014

Zondag 1 december 2013 heeft vv Hulsel  de uitwedstrijd tegen vv Hapert gewonnen met 0-3 (rust 0-2)

In de wedstrijd kwam Hulsel geen moment in de problemen tegen Hapert die met 8 punten op de voorlaatste plaats staat in de vierde klasse H. Al na zes minuten spelen kwam Hulsel op voorsprong toen Rene van der Heijden een voorzet van Ruud Maas bij de eerste paal binnentikte. Tien minuten later leek Hulsel op 0-2 te komen toen Ruud Maas binnen kopte maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens “roepen”. Halverwege de eerste helft kwam de tweede voor Hulsel toch. Stef Roijmans werd diep gestuurd en met een prachtig stiftje passeerde hij de pas zestienjarige Jesper Storms. Deze B-junior verving de in de warming-up geblesseerde Bas Brekelmans en deed het verder prima.

vv Hapert - vv Hulsel 0-3 seizoen 2013/2014

Ook in de tweede helft was Hulsel de bovenliggende partij maar verzuimde dit om te zetten in doelpunten. Voorin waren de snelle Stef Roijmans en Ruud Maas  een constante plaag voor de verdediging.  Halverwege de tweede helft kwam de beslissing toen Maas er weer eens van doorging en Roijmans een niet te missen kans gaf; 3-0. Hierna geloofden beide teams het wel en bloedde de wedstrijd dood.

Een goede overwinning voor Hulsel tegen een matig Hapert. Volgende week komt het sterk spelende Riethoven op bezoek in Hulsel en mag de ploeg van vertrekkend trainer Ben Lodewijks laten zien dat het de opgaande lijn weer gevonden heeft. Overigens ving ik naast de zijlijn op dat Herbert de Krom wel eens de overstap zou kunnen gaan maken als trainer van Hapert. De Krom traint nu ZSC Westerhoven.