SDO'39 speelt gelijk tegen  Steensel 1-1

Zondag 8 december 2013 heeft het vaandelteam van SDO'39 uit Lage Mierde gelijk gespeeld tegen Steensel 1-1

De ontmoeting tussen runner-up SDO�39 en Steensel leverde voor de thuisclub niet de drie punten op, waar het op gehoopt had. De enige kans in de eerste vijftien minuten voor SDO was uit een vrije trap, maar de kopbal van Frank Swanen belandde in het zijnet. Steensel echter liet meer passie in zijn spel zien en dat leverde kansen op voor Koen Romeynders en Thom de Waal, maar beiden misten doel. De druk van Steensel nam in deze fase toe en het was weer Romeynders, die in de 23e minuut een kans had om te scoren, maar weer geen goal.

In de 26e minuut een goed genomen corner van Martijn Hellegers, maar de bal werd gepakt door een sterk keepende Steensel-doelman Jordi van Dooren. In de 32e minuut de 0-1 door een knappe omhaal van Dorus van den Broek. Voor rust waren er nog kansen voor Steensel-speler Frank Saris, zijn schot ging net over en voor SDO waren er nog twee doelkansen voor Martijn Hellegers, maar doelman Van Dooren wist hier wel raad mee.

In de tweede helft ging SDO wat beter spelen en met de inbreng van Stijn Berger kwam er aan de linkerkant wat meer gevaar. De grootste kans tot dan toe in de tweede helft was voor Marco van Rijn, bij zijn eerste inzet werd de bal niet goed geraakt, maar in de herkansing haalde hij hard uit, maar de Steensel-doelman wist van geen wijken en bokste de bal uit de zestien.Drie minuten later komt door een snelle counter Frans Berger in een 1-op-1 situatie met de Steensel-doelman, helaas leverde dit niets op.

Geert Coolen
In de 68e minuut de rentree van Geert Coolen, na enkele maanden niet meer gespeeld te hebben vanwege een slepende blessure. Twee minuten later twee corners voor SDO, maar weer was doelman Van Dooren een sta-in-de-weg. In de 84e minuut een vrije trap voor Steensel, dit keer redt Van Gompel. Ver in de blessuretijd toch de gelijkmaker, wanneer de vrije trap van Martijn Hellegers via een Steensel-verdediger van richting werd veranderd en onder de uiteindelijk toch verslagen doelman Van Dooren doorrolde. Eindstand 1-1.