Marko van Dalen voorgedragen als opvolger Wethouder Stefan Wouters

Dinsdag 28 januari 2014 zal Marko van Dalen(39) in de raadsvergadering worden voorgedragen als Wethouder van Reusel-De Mierden

Van Dalen, nu VVD raadslid in Tilburg, zal wethouder Stefan Wouters opvolgen die op 19 januari heeft laten weten per direct zijn ontslag te nemen door privé omstandigheden.

Marko van Dalen is interim manager en daarnaast momenteel raadslid in Tilburg. Hij heeft daar de portefeuille Sociale Zaken, Welzijn, Gezondheidszorg, Jeugd, Onderwijs en Cultuur. Hij was initiatiefnemer van, en heeft deelgenomen aan, de werkgroep “Transitie Werken naar Vermogen” en de raadswerkgroep “Transitie Jeugdzorg”.

Tevens was hij voorzitter van de raadswerkgroep “Van AWBZ naar WMO”. Ook is hij lid van de kerngroep van de partijcommissie Sociale Zaken, werk en inkomen. Dit is een adviseren orgaan aan de VVD Tweede Kamerleden.

Momenteel is hij bezig met de opzet van de stichting Participatie Projecten Brabant en een project “Aanpak Jeugdwerkeloosheid” in regio Midden-Brabant. Tevens heeft hij een gedegen ondergrond voor het onderdeel Financiën.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend