Overname C1000 Reusel door Jumbo voorlopig uitgesteld

C1000 Reusel

foto: de C1000 vestiging in Reusel

De aangekondigde overname van C1000 in Reusel door Jumbo is voorlopig van de baan. De overname, die gepland stond voor maart/april 2014, is door nog onbekende oorzaak uitgesteld.

Het hoofdkantoor van C1000 is erg voorzichtig bij het beantwoorden van vragen mijnerzijds over deze situatie en stelt dat er op dit moment wordt gekeken wanneer de overname wel ingepland zal gaan worden, maar daar verder nog geen concrete termijn voor kan noemen.

Of het uitstel iets te maken heeft met de eerdere botsing tussen de franchisenemer van Jumbo Bladel en Jumbo Hapert wordt door insiders wel gesuggereerd maar wordt noch door Jumbo, noch door C1000 bevestigd. Na de ombouw van de C1000 Hapert naar Jumbo gaf de franchisenemer van Jumbo Bladel aan dat hij nogal wat omzet was kwijtgeraakt door deze ombouw.

 Piet van Gestel, de huidige franchisenemer van C1000 Reusel, zal begin maart 2014 gewoon gaan stoppen als franchisenemer zoals hij heeft aangekondigd.

Na zijn vertrek zal de huidige supermarkt nog gewoon worden voortgezet als C1000 filiaal door een nieuwe franchisenemer waarvan de naam nog niet bekend is. 

 Wel is bekend dat de sleuteloverdracht op 18 maart 2014 zal plaatsvinden.

De aangekondigde grote verbouwing in een "Jumbo Look" zal daarom ook (voorlopig) achterwege blijven aldus een medewerker van C1000 Reusel.

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend