Nieuw Reusels Toneel komt met klucht Boter bij de Vis

boter bij de vis

foto: Boter bij de Vis

Maandag 17 februari 2014 start de voorverkoop van de dolkomische klucht Boter bij de Vis die op de planken wordt gebracht door het Nieuw Reusels Toneel. Onder regie van Ivo Maes wordt nu kei hard gewerkt om over ruim een maand het publiek vier avonden te laten genieten van hun inspanningen.

De  hoofdpersonage, Erik de Zwaan is twee jaar geleden  op het werk ontslagen maar heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw durven te vertellen. Om de dalende inkomsten te compenseren, heeft hij een ingenieus plan bedacht, maar is dit plan niet TE ingenieus? Erik werkt zich behoorlijk in de nesten. Hij ziet zich verplicht leugen na leugen toe te dekken met nog meer leugens. Maar beseft dat hij verstrikt raakt in zijn eigen web.

En Erik besluit dat dit eindelijk moet ophouden. Nu!!

Als hij probeert de klok terug te draaien, loopt de zaak pas goed uit de hand. Erik wil al die valse uitkeringen stop zetten, maar als hij een probleem probeert op te lossen, komt hij in steeds grotere problemen. Hij dwingt Bobby, die boven een kamer huurt, het spel mee te spelen. Dat had hij beter niet moeten doen.. En het dramatische ‘overlijden’ van oom Harrie maakt de boel alleen maar ingewikkelder. En plots staat daar meneer  Meulenbroeks  voor de deur, een inspecteur van het UWV, een echte pitbull die niet meer loslaat als  hij zijn tanden ergens in heeft gezet. De paniek is groot.

Vanaf dat moment volgen de dolste verwikkelingen, de meest gekke misverstanden, verkleedpartijen en persoonsverwisselingen elkaar in een razend tempo op en bezorgen het publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond!!  Dit wordt lachen, gieren, brullen!!!

Tot ziens op een van onderstaande data, veel plezier!!!

reserveren

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u naar de voorstellingen komen kijken! Reserveer dan snel om teleurstellingen te voorkomen. Voorstellingen: zaterdag 22 maart,

zondag 23 maart, vrijdag 28 maart en zaterdag 29 maart. Aanvang 20.00 uur in C.C. de Kei in Reusel (ringleiding aanwezig). Toegangsprijs: 9,50 euro. Reserveren kan vanaf 17 februari via www.nieuwreuselstoneel.nl of telefonisch op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur, tel: 06-28822824

 

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend