Spellenmiddag met 15 teams zeer geslaagd

foto: Wethouder Cees vd Ven met zijn team

Zaterdag 29 maart 2014 werd in de sporthal in Reusel weer een spellenmiddag gehouden voor mensen met een beperking. Deze middag werd met diverse teams van valide mensen aangevuld zodat er rond de klok van 14.00 uur maar liefst 15 teams aan de start verschenen.  

Ook Burgemeester Harrie Tuerlings en wethouder Cees vd Ven waren als coaches toegevoegd aan twee teams.  

De 15 deelnemende teams waren 't Beers Zooike, De Albatros, Margrietjes en Marpietjes, Dark Angels, Hoeksteen, De Odi's, Het Clubke, Ons Gruupke, B-team, De Jannen en Aanhang, De Wildeman Hilvarenbeek, De Contente Woners, De Kaarters, De Club van El, D'n Aachterūm.

Natuurlijk horen er bij zo'n middag ook prijzen. De jury besloot iedereen de 1e prijs toe te kennen waardoor iedereen een chocoladester kreeg met de tekst: Jij was de ster vanmiddag. Het allerbeste team werd De Albatros die met een fraaie beker huiswaarts gingen. Ook was er een beker te winnen voor het team met de mooiste Yell. Dit jaar werd deze gewonnen door de Odi's met de yell Bel,Bel de Odi's winnen wel. Om de yell kracht bij te zetten hadden ze een grote bel meegenomen.

Alle foto's klik hier of hieronder

 
 

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend./p>