Inloophuis de Kempen in Bladel opent op 3 mei zijn deuren.        

Inloophuis de Kempen

foto vrijwilligers tijdens de voorbereidingen

Zaterdag 3 mei 2014 (11.00 uur) worden de deuren van Inloophuis de Kempen, voor mensen met kanker en hun naasten, geopend door burgemeester Swachten van Bladel.

Een geweldig team van vrijwilligers heeft met hart en ziel samengewerkt aan de oprichting van het Inloophuis de Kempen. Dit team bestaat uit verschillende ondernemers en particulieren die zich verbonden voelen met het Inloophuis.

Het Inloophuis is opgericht voor mensen die (over)leven met kanker. Kanker veroorzaakt een onzekere periode. Ervaring delen, een plek waar men lotgenoten kan ontmoeten of gewoonweg wat afleiding kan vinden, kan tijdens deze periode heel waardevol zijn. Men kan binnenlopen voor een kop koffie en een praatje maar ook deelnemen aan diverse activiteiten en workshops. Daarbij staat samenzijn en ontspannen centraal.

Iedereen is op 3 mei vanaf 11.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij het Inloophuis aan de Hallenstraat 15 te Bladel. (ingang aan de Nijverheidsstraat) Meer info op www.inloophuisdekempen.nl 

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.