Puur vr Jongeren, H Doede Mee, biedt kansen voor jongeren tussen 12-25 jaar

Het project Puur vr Jongeren wil meer activiteiten in de Kempen gemeenten georganiseerd door en voor jongeren!

Voor 1 september 2014 kunnen nog nieuwe aanvragen ingediend worden om subsidie te verkrijgen voor een leuk initiatief of idee.

Puur vr Jongeren is een tweejarig project van het Huis van de Brabantse Kempen, waarbij samengewerkt wordt tussen HAS Hogeschool en de gemeenten Eersel, Bergeijk, Bladel, Hilvarenbeek, Oirschot, Oisterwijk(alleen Moergestel), Reusel de Mierden en hun jongerenwerkers.

Het Huis van de Brabantse Kempen stelt een Europese Leader subsidie beschikbaar voor jongeren, door middel van jongeren vouchers.

Door het indienen van een project kunnen jongeren tussen de 12 en 25 jaar, woonachtig in n van de bovenstaande gemeenten, kans maken op 500 tot 2000 euro subsidie. Dit moet een project zijn voor bovenstaande gemeenten,

Door de actieve betrokkenheid van jongeren in de maatschappij zal de binding tussen hen en de woonplaats hopelijk vergroot worden. Zo wordt hun woonplaats aantrekkelijk en blijven zij er hopelijk wonen.Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling centraal.

Door het zelfstandig opzetten en uitvoeren van een project leren jongeren omgaan met subsidiegelden, begrotingen en het organiseren van een evenement.

Jongeren zien dat het jezelf inzetten voor de directe samenleving iets oplevert en leuk kan zijn!

Tot 1 september 2014 kunnen jongeren nog nieuwe aanvragen indienen voor hun project. Kijk voor meer informatie en het promotiefilmpje op www.hedoedemee.nl
 
 

 

 

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.