8 e Lentespektakel op de Markt in Reusel

foto lentespektakel 2013

Winkeliersvereniging Reusel organiseert op zondag 27 april 2014 a.s. hun jaarlijks terugkerend evenement: "het Lentespektakel"

Ook dit jaar beloofd het weer een grandioos succes te gaan worden met o.a. optredens van dans en muziekgroepen uit onze eigen gemeente, gratis attractie's op het marktplein voor de kinderen en kraampjes van winkeliers en organisaties. Ook kunt u een tiental pluimveedieren bewonderen en kopen. 

De "High Mierd Band" gaat voor een gezellige sfeer op en rondom het marktplein zorgen.

Modeshow

Maar natuurlijk kijkt iedereen weer uit naar de spectaculaire modeshow met de nieuwste collecties uit de diverse winkels uit Reusel. U ziet de nieuwste trends op het gebied van schoenen, (sport)kleding, brillen en kapsels voor zowel dames als heren.

Voor jong en oud wordt er tussen 13.00  en 17.00 uur drie keer een  modeshow gehouden met een fraaie catwalk. Tijdens deze modeshow die onder leiding van Fred Moeskops alweer voor de achtste keer plaats vindt, zullen ook alle winkels geopend zijn.

Het nieuwe bestuur van winkeliersvereniging Reusel is ervan overtuigd dat het ook dit jaar weer een geweldige happening zal worden

U bent van harte welkom.

Carla Top, Jan Smolders. Anny Mentrop en Niek Vosters

bestuur winkeliersvereniging vlnr Carla Top, Jan Smolders, Anny Mentrop en Niek Vosters

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.