SDO'39 pakt kostbare punten tegen ZSC

SDO'39 - ZSC 4-0 seizoen 2013/2014

Zondag 21 april 2014 kreeg SDO'39 uit Lage Mierde ZSC op bezoek. SDO'39 won met 4-0 en behaald zo kostbare punten in de 4 e klasse H

Een zenuwachtige openingsfase van de thuisploeg, maar gaandeweg de wedstrijd kwam er wat meer gretigheid in het spel van de thuisploeg en dit leidde dan ook tot enkele kansen. Echter ZSC liet zich niet zomaar aan de kant zetten. In de 11e minuut een doelgericht schot van Thijs Spieringhs, maar ZSC- doelman Paul Wijnen tikte de bal knap over de lat. Een geweldig schot van Jorg Bekkers bezorgde ZSC bijna de 0-1 voorsprong, maar de bal ging centimeters over. In de 34e minuut een grote kans op de voorsprong voor SDO, maar Frans Berger kwam in een een-op-een-situatie met doelman Wijnen niet verder dan de bal inleveren bij de ZSC-doelman.

sdo'39-ZSC 4-0 seizoen 2013/2014

In de 39e minuut een bevrijdende 1-0 voorsprong uit een hoekschop van Martijn Hellegers, waarbij de bal uiteindelijk voor de voeten van Marco van Rijn kwam, die met een min of meer geplaatst schot de bal dwars door de ZSC-defensie in het net schoot.

In de tweede helft trok SDO’39 langzaam maar zeker de wedstrijd naar zich toe. Een gevaarlijke actie van ZSC in de 48e minuut., wanneer hun aanvaller vier SDO-spelers op het verkeerde been zette, maar een uitstekende spelende SDO-doelman Paul van Gompel voorkwam erger. In de 68e minuut kon na een foute terugspeelbal Martijn Hellegers zijn ploeggenoot Thijs Spieringhs in stelling brengen en hij wist de bal beheerst in de touwen te schuiven. 2-0. Zo’n tien minuten later een mooie aanval van achter uit, opgezet door Kevin Kapteins, die Thijs Spieringhs wist te bereiken en via Frans Berger kwam de bal bij Martijn Hellegers, die de 3-0 wist binnen te schieten.

In de 86e minuut een schot richting ZSC-goal, maar het was Frans Berger, die met een intikker de bal in het net werkte en zo de 4-0 eindstand op het bord zette.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.