La Gare kampioen Buurtvoetbalcompetitie Reusel 2013/2014

La Gare kampioen buurtvoetbalcompetitie Reusel

Maandag 21 april is het buurtvoetbal team La Gare kampioen geworden van de buurtvoetbalcompetitie 2013/2014 van Reusel.

 Op het Bruintjesveld aan de Hoevenhei speelden de Bruintjes tegen het team van La Gare. De Bruintjes moesten winnen om nog kans te maken op de titel, want La Gare had aan een gelijkspel genoeg om de titel binnen te slepen. Meteen na de aftrap begon La Gare met het druk zetten op de verdediging van de Bruintjes. Je kon zien dat La Gare gebrand was op de overwinning. En al vroeg in de wedstrijd konden de heren van La Gare juichen.

Via een één-tweetje met de linksbuiten van La Gare, maakte Marc Smolders er 0-1 van. De Bruintjes hadden wat goed te maken en zochten ook nadrukkelijker de aanval. Na het slecht wegwerken van de bal voor de goal van La Gare tikte de spits van de Bruintjes de bal binnen. 1-1. 

La Gare kampioen buurtvoetbalcompetitie Reusel

La Gare bleef druk zetten en een schot op afstand van de spelverdeler van La Gare, welke nog van richting werd veranderd, stuiterde net buiten bereik van de keeper binnen. 1-2 wat tevens de ruststand was.

Na rust schoot wederom Marc Smolders de bal achter de keeper van de Bruintjes. 1-3. Hierna leken de Bruintjes er niet meer in te geloven. Met een eigen doelpunt van een verdediger van de Bruintjes en een fraaie kopbal werd het 1-5. Het kon nu niet meer misgaan voor La Gare. Na de 2-5 bracht Marc Smolders de eindstand van 2-6 op het scorebord na een schot in de korte hoek. Een hattrick voor Smolders. na het laatste fluitsignaal kon La Gare het laatste kampioenschap van het buurtvoetbal gaan vieren.

Alle foto's kijk hieronder of klik hier

La Gare kampioen buurtvoetbalcompetitie Reusel

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.