24 en 25 mei Samenloop voor Hoop in Reusel

De eerste editie van de Samenloop voor Hoop in Reusel wordt gehouden van zaterdag 24 mei 15.30u tot zondag 25 mei 17.00u bij AVR69 op het sportpark in Reusel. Iedereen is welkom om ruim  40 teams die 24 uur lopen voor KWF kankerbestrijding en inloophuis De Eik aan te komen moedigen. Er is veel op het evenement te doen zoals braderie met leuke kraampjes, kindervermaak en een hapje en drankje. We verzorgen een gevarieerd entertainmentprogramma met o.a. bands, dans, dj's en entertainment uit de regio. Niet te missen zijn de openingsceremonie en de kaarsenceremonie m.m.v. Cees Lauwers, Jan Wagenmakers  en Anne Hoogendoorn (bekend van The Voice) op zaterdag. Op zondag zijn de kinderloop met Clown Bob & Belle en de slotceremonie bijzondere momenten.

"Vier het leven"
Het thema van de Samenloop voor Hoop is "Vier het leven". We geven survivors en vechters een steuntje in de rug en verwennen ze met een diner en diverse workshops. Ook bieden de gastvrouwen van De Eik een luisterend oor. De organisatie is trots op het programma tijdens de kaarsenceremonie op zaterdag om 23.00u.
Door Cees Lauwers is een bijzonder lied geschreven speciaal voor onze samenloop in Reusel. Anne Hoogendoorn, bekend van The Voice, zal de ceremonie met passende nummers ondersteunen. "De kaarsenceremonie komt voor mijzelf erg dichtbij, het is een bijzondere manier om een steentje bij te dragen aan dit mooie kippenvel moment". aldus Anne. Tijdens de ceremonie zullen de teams fakkels dragen én worden er honderden kaarsenzakken verspreid over het terrein. Deze kaarsenzakken zijn nu al te koop voor €5,- en kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap!

Speciaal aandacht voor kinderen
Door de speciale kinderloop geven wij extra aandacht aan de kinderen! Samen met Clown Bob & Belle, de Mini's van High Energy én de ballonnenceremonie wordt op een subtiele manier duidelijk waarom wij geld inzamelen voor dit doel. Door 24 minuten mee te lopen kunnen de kinderen ook hun steentje bijdragen! Ze laten zich door opa, oma, buurvrouw, tante, oom of juffrouw sponsoren. Daarnaast zijn er continue vele kinderactiviteiten zoals schminken, speleobox, voetbalspel en luchtkussens.

Iedereen is welkom!
Op het terrein is veel te beleven. Teams verzorgen een kraam of activiteit op de braderie. Van lekkere soep tot enveloppenspel en van mooie sierraden tot een discocaravan. Voor ieder wat wils. Alle opbrengsten die door de teams verdient worden komen ten goede aan het goede doel. Een zeer gevarieerd podiumprogramma met bands, dj's, dans en entertainment zorgt ervoor dat we 'samen het leven vieren'. Kom een kijkje nemen, support de lopers, koop iets lekkers of leuks op de braderie of laat je vermaken door de vele optredens!
Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/samenloopvoorhoopreusel of www.samenloopvoorhoop.nl/reusel
 

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.