Goede seizoensafsluiter voor vv Hulsel tegen hekkensluiter ZSC

vvHulsel - ZSC 3-0 seizoen 2013/2014

Op zondag 11 mei 2014 speelde Hulsel de laatste competitiewedstrijd tegen het reeds gedegradeerde ZSC uit Westerhoven. Hulsel won met 3-0 en is hiermee op de 5 e plek geëindigd in de eindrangschikking van de 4 e klasse H

Het eerste kwartier van de wedstrijd, met vooral in de 1e helft veel regen, ging aardig gelijk op. Daarna was het Hulsel dat het initiatief nam. Na een voorzet van Joris van der Heijden controleerde Tom Roest en schoot beheerst binnen; 1-0. Een paar minuten later had die score verdubbeld kunnen worden maar achtereenvolgens Stef Roijmans en Ruud van der Heijden kwamen niet tot scoren. Na half uur spelen was ZSC weer even gevaarlijk, maar doelman Daan Fievez redde op een inzet van Juul Huijbers.

De eerste vijf minuten van de tweede helft waren bepalend. Eerst miste Jan Kwinten voor ZSC een grote kans en twee minuten later scoorde Hulsel wel. Ruud Maas legde de pal terug op de zestien meter waarna aanvoerder Stein van Rooij een tegenstander uitkapte en beheerst rechtsonder in de hoek scoorde. Geen 1-1 dus maar 2-0. Na dit doelpunt was het verzet van ZSC gebroken en legde Hulsel aardig wat mooie aanvallen op de mat, gescoord werd er echter nog niet. Linksback Nicky van Herk kreeg nog een publiekswissel omdat hij aan heeft gegeven lager te gaan voetballen. Een dikke vijf minuten voor tijd was het slotakkoord voor Rene van der Heijden die na een voorzet van Roijmans hard binnen schoot.

vvHulsel-ZSC 3-0 seizoen 2013/2014

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.