Installatiebedrijf Schellens heeft het predicaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" uitgereikt gekregen

100 jaar Installatiebedrijf Schellens Reusel

Op vrijdag 23 mei 2014 heeft Installatiebedrijf Schellens BV het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" toegekend gekregen

Het installatiebedrijf ontving deze onderscheiding uit handen van burgemeester H. Tuerlings, bij gelegenheid van hun 100-jarig bestaansfeest.

Installatiebedrijf Schellens is een familiebedrijf. Oprichter Janus Schellens begon in Installatiebedrijf Schellens is een familiebedrijf. Oprichter Janus Schellens begon in1914 als dorpssmid. De liefde voor het vak gaf hij aan zijn zoon Jan door. De zonen van Jan; Harry en Gerrit vormden de derde generatie.

Op dit moment wordt de scepter in het bedrijf gezwaaid door Harry (derde generatie),zijn zonen Bas en Teun en zijn dochter Noor (vierde generatie). Er werken negen mensen bij Schellens.

Installatiebedrijf Schellens Reusel

Elke generatie Schellens heeft haar eigen expertise ingebracht.

Janus die als dorpssmid is begonnen, breidde de smederij al snel uit en ging ook als koperslager / siersmid aan de slag. De ontwikkelingen op het gebied van elektriciteit, waterleiding en aardgas zorgden ervoor dat de volgende generaties haar activiteiten fors konden uitbreiden.

Schellens is uitgegroeid tot een modern en vooruitstrevend bedrijf. Met haar specialistische kennis en innovatiekracht op het gebied van klimaatbeheersing, waarbij duurzaamheid, energiebesparing, gezondheid en comfort uitgangspunten
zijn, neemt het bedrijf een onderscheidende rol in de markt in.

Schellens neemt regionaal maar ook landelijk een vooraanstaande positie in. Niet veel bedrijven zijn in staat om op het gebied van klimaatbeheersing, complexe installaties te ontwerpen, te installeren en te onderhouden.
 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.