HMVV verliest thuis tegen Valkenswaard 1-2

HMVV-Valkenswaard 1-2 seizoen 2014/2015

foto

Zondag 7 september 2014 speelde HMVV zijn eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen 2014/2015 tegen Valkenswaard. Zonder Roel Lavrijsen(lager gaan spelen), Keeper Geert Hermans(vertrokken naar de Valk) en Thijs van de Borne( knieblessure) speelde HMVV een prima pot.

In de 20e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Thomas Castelijns. 1-0. Valkenswaard-aanvaller Jop Berge van Henegouw kwam in de 44e minuut oog in oog te staan met keeper Joost de Koning en met een diagonaal schot maakte hij de gelijkmaker. 1-1 (zie onderstaande foto.)

Na rust kwam Valkenswaard in de 70e minuut op voorsprong door een goal van Francois Stokmans. (1-2). terwijl de bezoekers verzuimde de voorsprong uit te breiden kreeg HMVV nog mogelijkheden de gelijkmaker te maken maar de keeper van Valkenswaard hielt zijn doel schoon.