Tijdelijke korting op grondprijzen Kleine Hoeven in Reusel

foto: Kleine Hoeven in oktober 2014 bouwrijp

Het gemeentebestuur van Reusel-De Mierden heeft besloten om ondernemers die grond kopen op bedrijventerrein Kleine Hoeven en die afnemen vˇˇr 1 oktober 2015, tijdelijk een korting van 10% op de grondprijs te bieden.

De gemeente komt ondernemers tegemoet

Het college vindt het belangrijk dat er op korte termijn gebouwd wordt op het bedrijventerrein en wil door middel van deze tijdelijke regeling de koop van de grond aantrekkelijker maken en ge´nteresseerde ondernemers tegemoet komen. Behoud en groei van werkgelegenheid is belangrijk voor Reusel-De Mierden en de Kempen. Na 1 jaar wordt de kortingsregeling geŰvalueerd.

Naast kopen is het voor ondernemers ook mogelijk om een bedrijfskavel af te nemen in erfpacht. Gedurende de erfpachtperiode heeft de erfpachter de optie om de bedrijfskavel te kopen. Een deel van de betaalde erfpachtcanon wordt dan verrekend met de koopprijs. (Bij verkoop van de verpachte kavel wordt in de eerste 10 jaar, 2/3e deel van de canonopslag en in de tweede 10 jaar, 1/3e deel van de canonopslag per jaar verrekend. De 10% korting is niet van toepassing bij uitgifte in erfpacht.)

Meer info op kleinehoeven.nl  klik hier

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.