Kaartverkoop Muzikaal toneelspel de "Kleine Ster" van start

Het Mierds Ster Theater en koor Klein Akkoord uit Lage Mierde vieren dit jaar allebei een bijzonder jubileum: de toneelvereniging bestaat 5 jaar en het koor al weer 40 jaar.

 In de aanloop naar de organisatie van het vieren van deze jubilea hebben ze elkaar gevonden. Daar is het besluit genomen om er een gezamenlijk project van te maken. Dit heeft er toe geleid dat er in Lage Mierde weer een bijzondere samenwerking plaatsvindt: een muzikaal toneelspel dat de titel ‘de Kleine Ster’ heeft gekregen.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het verhaal is tot stand gekomen uit ideeën van de beide verenigingen. Als uiteindelijk schrijver en regisseur van het verhaal heeft Jan Berger daarbij een belangrijke inbreng.

Momenteel werkt de toneelvereniging hard aan het onder de knie krijgen van de verhaallijn en is het koor druk doende met het zuiver neerzetten van de bijbehorende liedjes.

Er zullen vier uitvoeringen worden gegeven op vrijdag 31 oktober, zaterdag 1 november, vrijdag 7 en zaterdag 8 november a.s. om 20.00 uur. Locatie is daarbij gemeenschapshuis De Ster in Lage Mierde.

De kaartjes kosten € 10,-- per stuk (incl. een consumptie) en zijn in de voorverkoop te bestellen via telefoonnummer 06 – 3637 2809 of e-mailadres sterakkoord@outlook.com.

Op zaterdag 4 oktober a.s. wordt er van 14.00 tot 17.00 uur gestart met de kaartverkoop. Op deze middag zullen leden van de beide verenigingen in De Ster hun kunsten al vertonen. De bezoekers die daar hun kaartje komen kopen, krijgen alvast een voorproefje van hoe het er tijdens de echte uitvoeringen eind oktober/begin november uit zou kunnen zien. 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.