Sportieve heropening Trimbaan Reusel door wethouder Antonis

foto: vlnr Toon Antonis, Bouke v Spreeuwel en Bart Damen na de onthulling

Zaterdag 11 oktober 2014 heeft wethouder Toon Antonis de trimbaan heropent aan de Burgemeester Willekenslaan in Reusel. Hij werd bij de onthulling van het informatiebord geholpen door aanwezige kinderen.

(tekst gemeente): "De gemeente Reusel-De Mierden en BoukeSport hebben afspraken gemaakt over de vernieuwing, het gebruik en onderhoud van de trimbaan in Reusel. Door mee te werken aan dit initiatief wil de gemeente stimuleren dat meer inwoners in beweging komen en dat de bestaande voorzieningen beter worden benut"  Ook vd Heijden/Damen fysiotherapie en (sport) revalidatie is bij de samenwerking betrokken.

Het resultaat van deze samenwerking is  een moderne trimbaan. De oefeningen van de trimbaan zijn aangepast en vernieuwd. Met behulp van je smartphone kun je bijvoorbeeld QR codes scannen en filmpjes van de oefeningen zien.  Na de heropening waren er nog leuke activiteiten bij Outdoorpark Reusel en werd er fruit geserveerd door de GGD.

foto: Terwijl donkere wolken zich boven de trimbaan samenpakte werd de onthulling van het informatiebord verricht met links Toon Antonis.

 

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.