Staande ovatie klucht "Run for your Wife" in de Kei in Reusel

Sem vd Borne (l) en Babette Holtman (r)

foto: hoofdrollen voor Sem van den Borne(l) en Babette Holtman(r)

Vrijdag 24 oktober 2014 ging het toneelstuk Run for your wife in première in de Kei in Reusel. De nieuwste productie van Semtertainment is de populairste klucht van schrijver Ray Cooney. Het stuk werd met een staande ovatie gewaardeerd. Een klucht zoals een klucht behoort te zijn: "Buikpijn van het lachen"

Het verhaal gaat over John Smit. Hij is een taxichauffeur in Eindhoven met een echtgenote in Eindhoven en een echtgenote in Veldhoven.

Door zich streng aan zijn rooster te houden is hij in staat geweest in de voorbije drie jaar zijn bigamie voor beide dames verborgen te houden. Als hij echter op een avond een oude dame te hulp schiet, die door twee straatboefjes wordt aangerand, loopt zijn schema in het honderd. Als de politie hem thuisbrengt blijkt hij bij het ziekenhuis een ander adres te hebben opgegeven dan bij de politie.

De verwarring wordt nog groter als zijn werkloze buurman Patrik een helpende hand gaat reiken. Een homosexuele buurman in Veldhoven en twee inspecteurs van de politie brengen de twee echtgenotes volledig in verwarring.

Cast:
Sem van den Borne, Alex van Hove, Frans van der Heijden, Babette Holtmann, Thijs Bierens, Marjon Vosters, Jan Smolders.

 Op 31 oktober en 1 november nog te zien in den Herd in Bladel

en op 9 november, matinee en avond-voorstelling in de Kattendans in Bergeijk

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.