Rosolo pakt punten in derby (zaal) tegen DDW. (Teun Slot trainer Rosolo: de eerste klap is een daalder waard)

Rosolo - DDW 2014/2015 19-14 (rust 9-5)

Zondag (9-11) speelde Rosolo 1 de eerste zaalcompetitie wedstrijd (dameskorfbal) tegen DDW in Sporthuis Reusel. Het werd voor beide teams ook de eerste officiële wedstrijd met de schotklok waarbij het aanvalsvak telkens 25 seconden te tijd krijgt om minimaal de korf te raken.

Terwijl de eerste score op naam van DDW kwam was het daarna Rosolo die de kansen beter benutte en met een voorsprong van 9-5 ging rusten.

De goed gevulde sporthal zag na rust een DDW dat zich niet zomaar gewonnen gaf.  De hardwerkende ploeg onder leiding van Niek van Kruijsdijk wist na een vijftal minuten de achterstand te verkleinen tot 10-9. Halverwege de tweede helft, bij een stand van 12-11, ging DDW forceren om gelijk te komen maar Rosolo verdedigde erg kort en gaven weinig kansen weg. Aanvallend pakte Sascha v Limpt van Rosolo op het juiste moment  enkele fraaie scores samen met Lieke Lauwers. waardoor de voorsprong weer werd vergroot tot 19-14.

Na afloop toonde trainer/coach Teun Slot zich tevreden over het behaalde resultaat: De eerste klap is een daalder waard glimlacht hij.  Topscorer Rosolo: Willeke Wissink 4 doelpunten en DDW Janneke Mariën met ook 4 doelpunten.