Hulsel verliest van Netersel

vvHulsel-vvNetersel 1-4 seizoen 2014/2015

Zondag 23 november 2014 speelde vv Hulsel de thuiswedstrijd tegen Netersel. Hulsel verloor met 1-4 (rust 0-2)

Na 20 minuten speeltijd kwam Netersel op voorsprong door een doelpunt van Luuk vd Sande. Op slag van rust werd de schade groter door een doelpunt van Michiels 0-2

Na rust kwam Hulsel terug door een penalty die door Stein van Rooij werd verzilverd 1-2. Het doek viel voor Hulsel een kwartier voor tijd toen Alex Spooren de 1-3 op het scorebord bracht. Enkele voor het einde van de wedstrijd werd het nog 1-4. Een overtreding van Ron van Gompel werd bestraft door de scheidsrechter met direct rood. De vrije trap die hierop volgde werd door van Beek ingeschoten. Eindstand 1-4. Meer foto's klik hier (website trompettercup)

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.