Reusel Sport-RKVVO in 94e minuut gered door Job Dickens

Zondag 23 november 2014 speelde Reusel Sport de thuiswedstrijd tegen RKVVO. Reusel won met 4-2

Wat de uitslag en de ruststand van 3-0 niet doet vermoeden werd de wedstrijd gaandeweg de tweede helft geen "kat in het bakkie" wedstrijd.

Reusel Sport - RKVVO 4-2 seizoen 2014/2015Door scores van Twan Lavrijsen(2x zie foto) en Steef Vosters ging de geel zwarte formatie de rust in. In de tweede helft werd RKVVO offensiever en kreeg kansen. Martijn van Dijk en Roel Sterken verzilverde ze voor RKVVO en zo kwam de spanning terug in de wedstrijd.

Reusel Sport - RKVVO 4-2 seizoen 2014/2015foto: Twan Lavrijsen wringt zich door de defensie van RKVVO.

Pas na 94 minuten speeltijd stelde de 19 jarige, juist ingevallen, Job Dickens(nr 14) de drie punten veilig met zijn doelpunt 4-2.

Job Dickens. Reusel Sport - RKVVO 4-2 seizoen 2014/2015

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.