HMVV verliest van Hoogeloon 2-4

hmvv-Hoogeloon 2-4. seizoen 2014/2015

Op zondag 30 november 2014 speelde HMVV de thuiswedstrijd tegen Hoogeloon. De thuisploeg verloor met 2-4

Terwijl de eerste kansen van de wedstrijd voor HMVV waren strafte Twan Goossens in de 15e minuut een verdedigingsfout van Roel Staal op de achterlijn af en passeerde doelman Joost de Koning 0-1, Een paar minuten was de stand weer in evenwicht door een counter die door Ron Jansen werd verzilverd 1-1. Sjoerd de Laat en Niels Luyten brachten de 1-3 op het scorebord wat tevens de ruststand was. Inmiddels stond Ron Jansen na 2x geel al onder de douche en moest HMVV de 2 e helft in met 10 man.

Hmvv-Hoogeloon 2-4 seizoen 2014/2015. Een handsbal van een speler van Hoogeloon werd bestraft met een penalty die door Pieter Michelbrink werd ingeschoten 2-3. In de laatste minuut besliste Tom de Laat definitief de wedstrijd 2-4.

Hmvv-Hoogeloon 2-4 seizoen 2014/2015.

Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.