DDW terug in middenmoot na winst tegen De Horst(Groesbeek)

DDW - De Horst 23-17

Op zondag 21 december 2014 speelde DDW haar thuiswedstrijd tegen Dameskorfbalvereniging de Horst uit Groesbeek.  DDW won met 23-17 (rust 11-10)

Ondanks het eerste seizoen dat De Horst uitkomt in de topklasse (Zaal) speelde het een goede partij. Toch was het niveauverschil zichtbaar maar zeker in de 1e helft werd dat niet uitgedrukt in doelpunten voor de mierdse thuisploeg. Mede door twee gemiste strafworpen aan DDW zijde bleef het verschil bij rust 1 punt (ruststand 11-10)

In de tweede helft hielden beiden teams elkaar nog in evenwicht tot de stand 15-15. Hierna werd het tempo opgeschroefd bij DDW en kon uiteindelijk afstand nemen met 6 doelpunten verschil. Eindstand 23-17. Door de winst bezet DDW nu een gedeelde 4 e plaats met 7 punten uit 7 wedstrijden. Be Quick blijft koploper met de volle 14 punten.