Expositie fotoclub Reusel komend weekend  

Amateurfotoclub Reusel (AFC) nodigt u van harte uit om een bezoek te brengen aan haar jaarlijkse foto-expositie op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015. De leden tonen u dan hun beste recente werken en geven u graag aanvullende toelichting

AFC Reusel is een vereniging met amateurfotografen uit Reusel en omgeving. De leden komen 2 maandagavonden per maand samen in De Kei te Reusel om elkaars werk te bespreken of dat van gastfotografen of bevriende fotoclubs. Er worden foto uitstapjes georganiseerd om samen te fotograferen. Het doel van de club is om de leden op een plezierige manier te laten groeien in het uitoefenen van hun hobby. En dat doen ze in grote mate door van elkaar te leren!

Het hoogtepunt op de agenda is echter steevast de jaarlijkse foto-expositie. De tentoonstelling bestaat uit een selectie van recente foto’s van de leden.

Ook kunt u, net als in de voorgaande jaren, weer genieten van een mooie audiovisuele beamershow. De expositie is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom.

AFC Reusel kijkt ernaar uit om u tijdens haar expositie te mogen verwelkomen. Want uw belangstelling en waardering zijn voor de fotografen onbetwistbaar de allerbeste stimulans om te blijven groeien! U kunt onze club blijven volgen op www.afcreusel.nl. Graag tot ziens!

Wanneer:zaterdag 10 januari van 14.00 u tot 22.00 u
zondag 11 januari van 10.00 u tot 17.00 u
Waar: cultureel centrum De Kei te Reusel (grote zaal)
Entree: de toegang is geheel gratis

  Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.