Evert Hoogsteen en Marlou Bruurs pakken titels op laatste dag Wieleravondvierdaagse in Reusel 

foto:

Op woensdag 28 januari 2015 is de wieleravondvierdaagse van Reusel Sport weer van start gegaan. Inmiddels alweer de 34e editie. Op dag 3 kort wat beelden gemaakt van deze spannende editie.

Op de laatste dag, zaterdag 31 januari,  moest Pleun v Roosmalen zijn eerste plaats voor de keizerstitel nog afstaan aan Evert Hoogsteen. Het verschil in het eindklassement was maar 0.02 sec. Wat een ontknopping. Het ploegenklassement (heren) werd gewonnen door Cafť D'n Aanloop uit Bladel.

 foto: Evert Hoogsteen, pakt op laatste dag de keizertitel

Bij de dames stond Kim DaniŽls na 3 dagen ook op de eerste plaats voor de titel Keizerin 2015. Aangezien Kim de laatste dag verhinderd was ging deze nu naar Marlou Bruurs. Anne Hoezen werd tweede in het Keizerin-klassement. Op dit moment is de ploeg van disco D'n Bonn al verzekerd van de 1e plaats in het ploegenklassement. 

foto: Marlou Bruurs, op weg naar haar titel: keizerin 2015

Nieuw onderdeel tijdens de wieleravondvierdaagse was op vrijdag het Bierfietsen. Fietsen tot het glas naar voren komt waarna je het zo snel mogelijk leeg moet drinken. Iedereen was het er al snel over eens: een mooie afwisseling tijdens de vier dagen.

Video van het bierfietsen klik hier

 

  Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.