Afsluiting SamenLoop voor Hoop met bekendmaking eindbedrag.

SamenLoop voor Hoop Reusel KWF

Woensdag 14 januari 2015 werd in de Valk in Reusel de afsluiting van de SamenLoop voor Hoop Reusel 2014 gehouden. Hierbij werd ook het eindbedrag bekend gemaakt namelijk € 47.574,38. 

Voor het eindbedrag bekend gemaakt werd was er passende muziek van de zanggroep Karmanath, en deelden de gastvrouw Lisette van de Noort, en deelnemers Kristel Lavrijsen en Deidre van Atteveld hun ervaringen met de volle zaal.

SamenLoop voor Hoop Reusel KWF

Snel werd ook duidelijk dat er een tweede editie gaat komen in 2017. Ook burgemeester Tuerlings keek daar naar uit zei hij tijdens zijn korte toespraak. hij beloofde de organisatie ook een activiteitenloos weekend in de gemeentelijke activiteiten-agenda.

Hierna gaf Marlies Verhagen als begeleiding van de survivors op emotionele wijze weer wat de SamenLoop voor Hoop voor haar betekent.

Met muziek van Karmanath keek het publiek nog één keer naar de fraaie beamershow met foto's van de 2014 editie.

SamenLoop voor Hoop 2014 Reusel  KWF

Inmiddels liep het tegen tienen en kondigde Jack Vosters, die de presentatie voor zijn rekening nam, het hoogtepunt van de avond aan namelijk de bekendmaking van het eindbedrag. 

Op zondag 25 mei 2014 stond de teller op  € 40.021,09 en zoals u op de eerste foto van dit artikel kunt zien is het eindbedrag € 47.574,38 geworden. Dit bedrag werd door Eric van Veelen van het KWF in ontvangst genomen waarna de avond werd afgesloten door het SamenLoop voor Hoop lied geschreven en gezongen door Cees Lauwers en het symbolisch uitblazen van de SamenLoop voor Hoop kaars dor de vier initiatiefnemers Yvonne, Marion, Anouk en Sandy als afsluiting van SamenLoop voor Hoop 2014.

Wilt u nog eens terugblikken naar foto's en video van de editie 2014  klik dan hier

 

   Aan bovenstaand bericht kunnen geen rechten worden ontleend.